Avrupa'nın ilk su altı restoranı Norveç'te açılıyor
Avrupa'nın ilk su altı restoranı için geri sayım başladı. 100 konuk kapasiteli su altı restoranı, 2019 yılında Norveç'te açılacak.
Mute
Mute
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
0%
0:00
Stream TypeLIVE
Remaining Time -0:00
Playback Rate
1
Chapters
Chapters
descriptions off, selected
Descriptions
subtitles off, selected
Subtitles
captions settings, opens captions settings dialog
captions off, selected
Captions
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Oslo merkezli şirket Snohetta tarafından tasarlanan ve kısmen okyanusa daldırılacak olan Under (alt) adlı restoran, konuklarına yemek yerken balık, fok ve ıstakoz gibi canlıların içinde bulunduğu deniz yaşamının panoramik manzarasının tadını çıkarma fırsatı sunacak.
Azaltılmış iç aydınlatma sayesinde, restorandaki camdan yansımalar önlenerek, ziyaretçilerin manzarayı kusursuz şekilde görmeleri sağlanacak.
Şirketten yapılan açıklamaya göre restoran daha sonra iki katına çıkarılarak halkı okyanus biyoçeşitliliği hakkında bilgilendirecek bir araştırma merkezine de dönüşecek.
Kaynak: Reuters
Sıradaki Haber
Sudan'da hızını kesemeyen uçak öndeki uçağa çarptı