Gazze’deki gösterilerde yaralanarak ameliyata alınan Bilal el-Masri, uyandığında öldüğünü ve şehit olduğunu zannetti. O anlar, ameliyatı yapan doktor tarafından kaydedildi.
Mute
Mute
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
0%
0:00
Stream TypeLIVE
Remaining Time -0:00
Playback Rate
1
Chapters
Chapters
descriptions off, selected
Descriptions
subtitles off, selected
Subtitles
captions settings, opens captions settings dialog
captions off, selected
Captions
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Gazze sınırında gerçekleşen "Komplo, mültecilerin haklarının üstünden geçemeyecek” adlı 17'nci cuma gösterilerine katılan ve İsrail askerlerinin açtığı ateşle yaralanan Gazze’li Bilal, hastaneye kaldırıldı.
Gazze’deki tek hastane olan Şifa Hastanesi'nde ameliyat olan Bilal el-Masri, ameliyat sonrası uyanınca babasına "Ben meleklerin ve Allah’ın yanındayım" dedi. Bilal'in o anları, ameliyatı yapan doktor tarafından cep telefonuyla kaydedildi.