Bakan Çavuşoğlu: FETÖ'nün ABD kurumlarına nasıl sızdığını biliyoruz
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, FETÖ'nün ABD'de yargıdan kongreye kadar bütün kurumlara sızdığını söyledi.
Mute
Mute
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
0%
0:00
Stream TypeLIVE
Remaining Time -0:00
Playback Rate
1
Chapters
Chapters
descriptions off, selected
Descriptions
subtitles off, selected
Subtitles
captions settings, opens captions settings dialog
captions off, selected
Captions
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Gazipaşa Kültür Merkezi Temel Atma Töreni’ne katıldı.
Bakan Çavuşoğlu, "FETÖ, Türkiye'deki Amerikan misyonlarına da sızmış, Amerikan yargısına da kongresine de her yere, tüm kurumlarına sızmıştır. O yolla, bu yolla, legal ya da illegal. Amerikalıların yüzüne söylüyoruz. Arkalarından konuşmuyoruz." ifadelerini kullandı.
"FETÖ'nün Amerikan kurumlarına nasıl sızdığını biliyoruz. " diyen Çavuşoğlu, nerede olurlarsa olsunlar, FETÖ'cü hainlere dünyayı dar edeceklerini ve hesap sormaya devam edeceklerini bildirdi.