Çorlu'da bir lisenin öğrencileri, kanseri yenen ve çok sevdikleri coğrafya öğretmenlerini balonlarla süsledikleri okul koridorunda konfetilerle karşıladılar.
Mute
Mute
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
0%
0:00
Stream TypeLIVE
Remaining Time -0:00
Playback Rate
1
Chapters
Chapters
descriptions off, selected
Descriptions
subtitles off, selected
Subtitles
captions settings, opens captions settings dialog
captions off, selected
Captions
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Cemile Yeşil Anadolu Lisesi Coğrafya öğretmeni Muharrem Poyrazoğlu, bir süre önce kanser tedavisi nedeniyle sevdiği öğrencilerinden ayrı kaldı.
Tedavisi tamamlanması sonrası derslere girmek için yeniden okula dönen Poyrazoğlu'na öğrencilere büyük bir sürpriz karşılama hazırladı.
Okulun koridorlarını ve katlarını balonlarla süsleyen öğrenciler, Muharrem Öğretmenin okula girişini konfetilerle kutladı.
Boynuna sarıldıkları, özlem ve hasret giderdikleri öğretmenleri için tezahürat yapan öğrenciler, "Evine hoşgeldin öğretmenim" pankartı da açtı.
Duygulanan Muharrem Öğretmen de öğrencilere uzun süre sarılarak duygusal anlar yaşadı.