Afyonkarahisar'da gerçekleşen Gastro Afyon 1. Uluslararası Turizm ve Lezzet Festivali için pişirilmeye başlanan 200 kilogramlık dana bir anda alev alarak küle döndü.
Mute
Mute
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
0%
0:00
Stream TypeLIVE
Remaining Time -0:00
Playback Rate
1
Chapters
Chapters
descriptions off, selected
Descriptions
subtitles off, selected
Subtitles
captions settings, opens captions settings dialog
captions off, selected
Captions
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Afyonkarahisar'ın tanıtımı için büyük öneme sahip olan GASTRO Afyon 1. Uluslararası Turizm ve Lezzet Festivali, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Barış Manço Kültür Parkı'nda başladı.
Festivale dünyanın değişik ülkelerinden ve Türkiye'nin farklı illerinden lezzet ustaları katıldı.
Afyonkarahisar'ın yöresel yemeklerinin de ön plana çıktığı festival için getirilen 200 kilogramlık dana pişirilirken bir anda alev alev yandı.
Alev alan 200 kilogramlık danaya ilk müdahaleyi görevliler yaptı. Görevliler başka bir yerden getirdikleri soğuk kül ile alevi söndürmeye çalıştı. Kimi görevliler ise suyla müdahale etti.
Kaynak: AA
Sıradaki Haber
Türk ve Suriyeli çocuklar dedelerinin savaştığı topraklarda