Kulaç, yaklaşık 15 yıl önce hava püskürtme makinesiyle babasının motosikletini boyadığını söyledi.
Daha sonra farklı zeminlerde de aynı yöntemle denemeler yaptığını ifade eden Kulaç, çocuk yaşa göre başarılı işler ortaya koyduğuna inandığını belirtti.
Saç kılı inceliğinde çizimler yapabilecek hale gelmesinde en önemli etkenin merakı olduğunu dile getiren Kulaç, şöyle konuştu:
"Hava püskürtme tabancalarıyla bir zemine amatör olarak renk vermeyi 6 ayda öğrenebildim. Motosiklet üzerine boyama yapmadan önce dövmeyi öğrendim. Çok merak ediyordum ve ilkini kendi vücuduma yaptım. Zamanla vücuda dövme yapmak yerine boya tabancasıyla hayal ettiklerimi istenilen her yere çizmeye başladım. Diş fırçam ve tişörtümde bile denemeler yaptım. Baktım ki her şeyin üzerinde bunu yapabiliyorum, dövmeyi merakım olan otomobillere yapmaya başladım. Piyasada çok fazla araç var ve hepsi birbirinin aynısı. Bir farklılık oluşturmak için bu mesleği yapmaya çalışıyorum."
Kulaç, "hava püskürtme" boyama tekniğiyle istenilen figürü otomobillerin kaportasına işleyebildiğini, bugüne kadar 100'ün üzerinde araca dövme yaptığını dile getirerek, bir Japon yapımı araca "Yakuza" dövmesi üzerinde yaptığı çalışmayı uygulamalı anlattı
"Kadınların ve erkeklerin talepleri farklı"
Gelen anlık talepleri geri çevirmediğini ifade eden Kulaç, "Kadınlar ile erkeklerin ayrı zevkleri var. Kadınlar yapmış olduğum işlerle ilgili genelde çiçek motifleri, Japon kültürüne ait görselleri tercih ediyorlar. Soft renklerle yapılmış işleri daha fazla beğeniyorlar. Erkekler daha çok hırçın, yırtıcı varlıkların resmedilmesini istiyor." şeklinde konuştu.